loader
Foto

Călin Popescu-Tăriceanu se vede preşedintele României

Prezent în platoul TVR Cluj, în emisiunea „Ediţie specială”, preşedintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că se gândeşte foarte serios să candideze la alegerile prezidenţiale.

 

Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a fost invitatul emisiunii „Ediţie specială”, la TVR Cluj. Moderatorul Karen Sebesi, împreună cu jurnalistul Dan Horea de la Radio România Cluj, au aflat care este strategia lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru a ajunge în fotoliul de la Palatul Cotroceni.
”Mă gândesc că aş putea să candidez la alegerile prezidenţiale. Dar există o remarcă obligatorie pe care eu vreau să o facem. Am convingerea că, în România, astăzi, niciun partid nu poate, singur, să îşi impună candidatul la alegerile prezidenţiale.”

În viziunea lui Tăriceanu, viitorul preşedinte al României trebuie să fie capabil să adune lângă el oameni care să îl susţină, indiferent de partid. Preşedintele Senatului s-a aflat la Cluj, alături de Victor Ponta, cu ocazia încheierii exerciţiului militar româno-american “Dacian Viper 2014”.

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

8:50 Carte de citire

 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj