loader
Foto

Caravana “Moldova spre Europa” s-a întors acasă

Maratonul jurnaliştilor de la TVR Cluj în Republica Moldova s-a încheiat. Timp de patru zile, Caravana “Moldova spre Europa” a dezvăluit o altfel de Moldovă, o ţară cu aspiraţii europene, cu elite politice, intelectuale şi ale societăţii civile.

 

Ediţiile acestui proiect sunt disponibile online pe TVR+

Proiectul editorial Caravana “Moldova spre Europa”, realizat în premieră, a cuprins reportaje şi emisiuni care au reflectat potenţialul turistic, aspiraţiile şi ambiţiile de integrare europeană ale Republicii Moldova. Emisiunile au fost difuzate, concomitent, pe patru canale de televiziune: TVR Cluj, TVR 3, TVR Moldova şi TV Moldova 1. Moderatorul Karen Sebesi a avut invitaţi de marcă în studiourile TVR Cluj amplasate în localităţile Bălţi şi Butuceni şi în capitala Republicii Moldova, Chişinău: ministrul Învăţământului din Republica Moldova, Maia Sandu, fostul premier al Moldovei, Vlad Filat, profesori ai Universităţii de Stat “Alecu Russo” din Bălţi, jurnalişti, reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi moldoveni de succes ori păstrători ai tradiţiilor.

Cunoscutul realizator Sergiu Vitalian Vaida a realizat ediţii speciale ale emisiunii “Vine Cluju' pe la noi”, iar reporterul TVR Cluj, Andrei Biro, a transmis în direct de la faţa locului pentru Telejurnalele Televiziunii Publice. Cu acest prilej, şase comune din Maramureş s-au înfrăţit cu localităţi din Republica Moldova.

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj