loader
Foto

Clujenii din frăţia Beard Brothers s-au ras în cap pentru micul Eduard

Şapte bărboşi din frăţia Beard Brothers s-au ras în cap pentru a ajuta un copil bolnav de cancer. Micuţul Eduard, în vârstă de 6 ani, are nevoie de o operaţie care costă peste 20.000 de euro, la o clinică din Germania.

 

Eduard a fost diagnosticat cu o tumoră osoasă în luna noiembrie a anului trecut. De atunci, viaţa părinţilor lui s-a schimbat total în încercarea de a găsi soluţii pentru ca fiul lor să învingă cumplita boală. Speranţa a venit de la o clinică din Germania, unde operaţia salvatoare s-ar putea efectua în luna iunie. De la tatăl lui Eduard se va preleva, din peroneu, o bucată de os, iar lui Eduard i se va extirpa bucata de os afectată şi se va înlocui cu cea prelevată de la tată.

Costul operatiei este de peste 20 de mii de euro. Familia are o parte din bani, dar spera să poată deconta restul prin Casa de Asigurări de Sănătate. Însă răspunsul celor de la CAS Cluj a fost un refuz categoric. Părinţii lui Eduard au fost nevoiţi să caute sprijin în altă parte, după ce statul român le-a întors spatele.

Ajutorul a venit nu din partea celor care trebuiau să ofere acest ajutor, ci din partea părinţilor şi a multor alţi oameni simpli şi obişnuiţi. Printre cei care s-au alăturat luptei cu boala lui Eduard se află şi tinerii de la Beard Brothers. Sensibilizaţi de drama băiatului şi de puterea lui de a zâmbi în ciuda greutăţilor, ei au demarat o campanie prin care să ajute familia Tudorache. S-au ras în cap şi i-au convins şi pe alţii să o facă.

Gestul lor nu a trecut neobservat. Un bărbat în vârstă şi o tânără s-au ras şi ei în cap, în semn de solidaritate cu Eduard. Bărboşii îşi doresc să strângă minimum 5.000 de euro pentru a-l ajuta pe micul Eduard.

“Beard Brothers” au barbă şi sunt ca fraţii! Pe lângă bărbi şi tatuaje, mai au în comun un lucru: sunt dornici să ajute oamenii! Săptămânal, “bărboşii" organizează evenimente la care participanţii pot face donaţii, iar bunurile adunate se duc spre cei care au nevoie.

Pentru a aduna banii necesari operaţiei lui Eduard, bărboşii din Cluj vor organiza mai multe evenimente caritabile în Cluj-Napoca şi Bucureşti.

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj