loader
Foto

Clujul pedalează... în direct la TVR 3

Pentru prima dată, Maratonul Făgetului face parte din calendarul internaţional al competiţiilor de ciclism. În plus, la ediţia din 2016 s-a înființat şi o probă pentru persoanele cu dizabilităţi. Ați urmărit transmisiunile pe 23 și 24 aprilie, la TVR 3 și TVR Cluj.

 

Organizat pentru prima dată în 2012, Maratonul Făgetului a câștigat de la an la an notorietate fiind acum un reper în ciclismul din România. De anul trecut a fost inclus și un campionat de alergare.

Maratonul Făgetului, care se desfășoară anul acesta pe 24 aprilie, a devenit BT Faget UCI MTB Marathon Series & Trail Running powered by Vodafone și a fost înscris pentru prima oară în calendarul internațional de ciclism.

Maratonul internaţional de ciclism montan, etapa acreditată Union Cycliste Internationale, în care competitorii pot câştiga puncte cu pondere internaţională care vor conta pentru calificarea la olimpiadă, se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Competiţia se va desfăşura într-un decor inedit: Muzeul Satului şi celebra pădure Hoia-Baciu.

În cadrul concursului Napo Cup UCI Class II, în parteneriat cu Asociația Derzelas - o asociație non-profit care vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități prin serviciile oferite - organizatorii pe 23 aprilie propun o secțiune specială dedicată acestor persoane. În acest sens, persoanele cu dizabilități vor avea prilejul de a participa la o competiție cu participare internațională, unde se așteaptă un public numeros.

Programul transmisiunilor TVR 3:

Sâmbătă, 23 aprilie, ora 13:30 * Napo Cup UCI Class 2

Duminică, 24 aprilie, ora 11:30 * Maratonul Internaţional Făget UCI MTB

 

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)
 

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre muzica din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

 

#tvrcluj