loader
Foto

Galerie foto

Clujul văzut de sus la...TVR

Imagini inedite filmate din elicopter cu noua pistă a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, dar şi cu urbea de sub Feleac vor putea fi văzute în exclusivitate la TVR Cluj.

 

TVR Cluj a însoţit  transmisiunile în direct de la ceremonia de inaugurare a noii piste a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca cu imagini filmate dintr-o altfel de perspectivă.  Clujenii vor putea cu această ocazie să-şi admire oraşul cum nu l-au mai văzut până acum.

Mitingul aerian de la Cluj-Napoca marchează primele zboruri pe noua pistă, singura construită în România după 1989.  Lucrările de construire la noua cale de rulare pentru aeronave au demarat în luna noiembrie 2011. O a doua etapă care va duce noua pistă la lungimea de 3.500 de metri a fost deja anunţată de către autorităţile judeţene clujene.

Aeroportul clujean face parte din categoria aeroporturilor regionale moderne ale Europei, fiind al doilea aeroport al României din punct de vedere al traficului de pasageri.

În cadrul mitingului aviatic  se vor organiza şi două zboruri inaugurale gratuite deasupra Clujului cu sprijinul  Companiei Aeriene Tarom. TVR Cluj a oferit două dintre locurile pentru aceste zboruri, prin intermediul unui concurs desfăşurat pe propria pagină de facebook.

Evenimentele zilei de sâmbătă, 26 octombrie vor fi acoperite în direct la jurnalul de la ora 14.00 la TVR şi de la ora 19.00 la Jurnalul Regional TVR Cluj.

 

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj