loader
Foto

Galerie foto

Dimineţile, cu TVR Cluj!

Două emisiuni produse de către studioul teritorial de sub Feleac al televiziunii publice asigură, din această săptămână, buna dispoziţie a telespectatorilor la startul fiecărei zile.

 

Raluca Ghiţă
Bună dimineaţa, Transilvania

Săptămâna începe cu “Regional cafe” în compania Ralucăi Ghiţă şi a Elenei Nicolae la , iar de marţi până vineri preiau ştafeta Elena Nicolae şi Irina Gaşpar la “Bună dimineaţa, Transilvania”.

Emisiunile aduc în casele telespectatorilor revista presei locale şi naţionale din ziua respectivă, dar şi din urmă cu...23 de ani, cu ajutorul Bibliotecii Central Universitare din Cluj-Napoca care şi-a pus la dispoziţia TVR Cluj impresionanta sa colecţie de periodice.

Horoscopul, previziunile meteo, calendarul zilei şi informaţiile din trafic sunt celelalte rubrici ale emisiunii. Inspectorii de poliţie din mai multe judeţe intră în direct la “Bună dimineaţa, Transilvania” pentru a oferi informaţii rutiere la prima mână. Programul este completat de invitaţi în platou, personaje  în directă legătură cu cele mai actuale subiecte şi evenimente.

11:30 Actual Regional (R)

- R (Reluare)

12:00 Satul meu (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj