loader
Foto

Două reprize de rugby şi o surpriză la “Dincolo de sport”

Ediţia de marţi, 13 mai, ora 18:30, la TVR Cluj, a emisiunii „Dincolo de sport”, a fost dedicată sportului cu balonul oval, mai exact echipei de rugby Universitatea Cluj-Napoca. Realizatorul Alexandru Pilu Bănoi a adus şi o surpriză.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Alexandru Pilu Bănoi, în postura de realizator, şi Miruna Pop, în cea de moderator, v-au invitat la o nouă ediţie a emisiunii „Dincolo de sport”, o ediţie în care am putut urmări două “reprize” de rugby. Invitaţi în platoul TVR Cluj au fost Lorin Cantor, managerul echipei de rugby Universitatea Cluj-Napoca, Ioan Teodorescu, tehnicianul universitarilor clujeni, şi pilierul Kamil Sobota. Miruna Pop a încercat un “schimb de pase” cu invitaţii săi pe tema “promisiuni vs decepţii”, acum, după terminarea primei părţi a sezonului regulat, si au discutat şi despre situaţia actuală a rugbyului clujean, despre proiecte viitoare ori despre Cupa României la rugby.

În “pauza” dintre cele două “reprize” de rugby, un nou episod din “Poveştile lu’ Pilu”. Eroul poveştii din această ediţie a fost, potrivit realizatorului Alexandru Pilu Bănoi, chiar unul de poveste, mai bine spus un suporter de poveste.

Emisiunea poate fi urmărită, în reluare, la TVR 3, marţi, 13 mai, de la ora 22:00, şi la TVR Cluj, miercuri, 14 mai, de la ora 15:00.

 

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj