loader
Foto

Galerie foto

Echipa “Transilvania 4 Africa” şi "Bestia" s-au întors acasă

Şapte ardeleni au plecat spre Africa în cel mai mare raliu caritabil din lume. Zilele trecute, ei s-au întors acasă!

 

După cinci săptămâni petrecute pe drum, ardelenii din echipa “Transilvania 4 Africa” spun că au avut parte de o experienţă inedită, dar cel mai important moment a fost cel în care au împărţit ajutoare copiilor africani. “Transilvania 4 Africa” nu a venit acasă cu mâna goală, ci cu un premiul special - “Mother Theresa Charity”.

Componenţii echipei “Transilvania 4 Africa” au străbătut nouă ţări şi peste 9.000 de kilometri, prin Europa şi Africa. Ei au împărţit haine şi jucării copiilor şi au donat 50 de calculatoare şi produse de birotică pentru studenţii Universităţii din Gambia.

Deák Albert, membru al echipei “Transilvania 4 Africa”, a declarat pentru TVR Cluj: “Le-am schimbat, efectiv, viaţa. Să vă gândiţi că Universitatea de Drept şi Ştiinţe Economice din Gambia dispunea, până la donaţia noastră, de două calculatoare şi un laptop, iar la ora actuală deţin mai mult de 50 de calculatoare. Cei de la universitate sunt convinşi că donaţia va transforma instituţia de învăţământ în una dintre cele mai bune şcoli din zonă.”

Echipele din România şi Belgia au primit, drept răsplată,  Premiul de Caritate “Maica Tereza”.

Echipajul “Transilvania 4 Africa” a pornit în marea aventură în 24 ianuarie cu o maşină de teren alintată “Bestia” şi patru motociclete, special construite pentru expediţii în deşert.

12:00 Legal 100% (R)

- R (Reluare)

12:30 Natura şi aventura (R)

- R (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj