loader
Foto

Gală aniversară TVR Cluj - 25 de ani

La împlinirea a 25 de ani de existenţă a TVR Cluj, duminică, 15 noiembrie, pe scena Operei din Cluj-Napoca a avut loc premiera-eveniment a spectacolului „La Boheme” de G. Puccini. Momentul aniversar a fost marcat la TVR 3 prin două ediţii speciale.

 

Editia este disponibila online pe TVR+.

Emisiunea Caravana TVR 3 programată duminică, 15 noiembrie, de la ora 17:00, este dedicată Galei aniversare care se va desfăşura pe scena Operei Naționale din Cluj-Napoca. Tot duminică, de la ora 23:00, la TVR 3 este programat documentarul „TVR Cluj 25 de ani”.

Premiera La Boheme se bucură de o distribuție de excepție. Anita Hartig va străluci în rolul celebrei Mimi, alături de invitaţii speciali Teodor Ilincăi, Cozmin Sime, Adrian Sâmpetrean și dirijorul David Crescenzi. Evenimentul se află sub înaltul Patronaj al Președinției României. Clasicul farmec parizian al premierei va fi acompaniat de atmosfera festivă a Galei care marchează cea de-a 25-a aniversare a TVR Cluj, un moment special ce va aduce, alături de invitați de înaltă ținută, și reprezentanți reputați ai presei locale și naționale.

Documentarul „TVR Cluj 25 de ani”, realizat de Dan Curean şi Alin Gelmărean, prezintă istoria Studioului Teritorial TVR Cluj, prin ochii celor care au lucrat de-a lungul timpului în studio, fie la departamentul tehnic, artistic sau redacţional.

Emisiunile aniversare vor fi transmise de TVR 3, TVR Cluj şi online pe TVR+.

(w882) AfiÅŸ Boem

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj