loader
Foto

Gesturi creştineşti în spiritul Sfintelor sărbători de Paşti

La „Transilvania la zi”, 18 aprilie, de la ora 17:00, la TVR Cluj, aflăm despre câteva acţiuni umanitare, adevărate gesturi creştineşti în spiritul şi atmosfera sărbătorilor Pascale.

 

În această săptămână, mai mult ca oricând, oamenii simt nevoia să îşi ajute semenii, în special pe cei aflaţi în nevoi ori ocoliţi de noroc.

Cu ocazia Sfintelor sărbători de Paşti, voluntarii Asociaţiei CERT-Transilvania au dorit să aducă puţină lumină în casele celor oropsiţi, să le aline puţin durerile şi singurătatea şi să aşeze un surâs pe chipurile copiilor.
Au pătruns în inima Apusenilor, în cele mai izolate cătune de pe raza localităţilor Răcătău, Mărişel, Valea Ierii, Frăsinet şi Măguri şi au distribuit 130 de pachete cu alimente şi 50 de cadouri de iepuraş pentru copii. Acestea au ajuns la copii, familii nevoiaşe şi bătrâni singuri. Vom sta de vorbă despre această acţiune cu Flaviu Garbo, preşedintele Asociaţiei CERT-Transilvania.

La fel au făcut şi cei de la Crucea Roşie Cluj, care au finalizat acţiunea umanitară “Banca de alimente” distribuind pachete cu alimente şi cadouri celor care au cel mai mult nevoie de susţinere şi puţină bunătate creştinească. Vom afla amănunte de la Simona Bratu, director Crucea Roşie Cluj.

Fundaţia “Inocenţii” a demarat un proiect de depistare şi intervenţie timpurie a dizabilităţilor la copii. Lucru îmbucurător, a fost obţinută o finanţare nerambursabilă de 250 de mii de euro. Vom afla de la Marin Mic, directorul executiv al Fundaţiei “Inocenţii”, în ce stadiu se află proiectul şi care sunt planurile de perspectivă ale fundaţiei.

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)

18:30 Poveștile lu’ Pilu

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj