loader
Foto

ISU Bistriţa-Năsăud, Garda de Intervenţie Beclean, în doliu

Un pompier în vârstă de 29 de ani a fost găsit mort într-o pădure din apropierea oraşului Beclean. Bărbatul trebuia să se prezinte la serviciu joi dimineaţă, dar nu a mai ajuns.

 

Cadavrul tânărului pompier bistriţean a fost găsit de nişte excursionişti. Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de o sinucidere sau cauza morţii este de altă natură.

Tânărul era angajat al ISU Bistriţa-Năsăud, Garda de Intervenţie Beclean, din 2007. Pentru că nu s-a prezentat la serviciu, colegii s-au dus să îl caute acasă, dar familia nu ştia nimic de el încă de luni. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit, întâmplător, de doi excursionişti, într-o pădure, la cinci kilometri de oraş. Au anunţat autorităţile care, la o primă examinare, nu au găsit urme de violenţă pe corpul tânărului.

Virginia Roşca, subinspector de poliţie la IPJ Bistriţa-Năsăud, a declarat: “În urma cercetărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, a fost identificat cadravrul unui tânăr în vârstă de 29 de ani, din Beclean, care nu prezenta urme de violenţă.”

Colegii de serviciu, prietenii şi chiar vecinii sunt şocaţi de soarta tânărului despre care au numai cuvinte de laudă. Pompierul a făcut ultima testare psihologică în urmă cu un an şi a fost găsit apt pentru meseria sa.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa-Năsăud, spune că, potrivit declaraţiilor colegilor de serviciu, nu au existat indicii care să dea de bănuit că tânărul pompier ar fi avut de gând să plece de acasă sau să facă vreun gest necugetat.

Tânărul nu era căsătorit şi, în ciuda profesiei sale, era o fire sensibilă, aşa cum reiese şi de pe profilul său de pe facebook, unde mesajele de regret pentru dispariţia lui curg incontinuu. La începutul anului, tânărul scrisese pe pagina sa că “lucrurile pe care ţi le doreşti cel mai mult nu se întâmplă”.

Acum, anchetatorii vor stabili dacă aceste postări au vreo legătură, sau nu, cu dispariţia tânărului.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj