loader
Foto

Jobshop, târg de cariere pentru studenţi

Angajatorii oferă burse pentru studenţi sau stagii de practică în cadrul unor firme de renume din România. La sfârşitul acestora, studenţii pot obţine un loc de muncă.

 

Toate aceste oferte sunt prezentate la JobShop, târg de cariere organizat pentru studenţii din întreaga ţară. Evenimentul are loc la Cluj-Napoca până joi, 3 aprilie.

Anual, companiile se reunesc cu ocazia JobShop pentru a oferi locuri de muncă şi alte oportunităţi studenţilor dornici de afirmare.

Mădălina Pintea, organizator, a declarat pentru TVR Cluj: „Nu este necesară experienţa, mai ales în cadrul internshipurilor sau a practicii, tocmai pentru că acumularea de experienţă se urmăreşte prin aceste oferte.”

În funcţie de performanţele studenţilor, firmele îi pot păstra şi le pot oferi un loc de muncă. Studenţii pot fi selectaţi de către firme în urma internshipului care durează trei luni, un internship care este plătit.

Studenţii sunt foarte deschişi faţă de aceste târguri şi aplică pentru diverse programe, încrezători în forţele lor, iar angajatorii spun că, anual, descoperă persoane talentate şi posibili angajaţi.

JobShop se desfășoară în fiecare an în toată țara și este realizat de organizația studențească internațională BEST.

4:00 Actual Regional (R)

(Față în față) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj