loader
Foto

La 15 ani de activitate, Habitat pentru Umanitate Cluj construieşte 15 case

Habitat pentru Umanitate aniversează 15 ani de prezenţă, proiecte şi activitate în folosul comunităţilor în România. Despre acest subiect, dar şi alte reportaje de interes, la “Transilvania la zi”, 14 mai, ora 17:00, la TVR Cluj.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

La finalul acestei săptămâni, la Cluj-Napoca are loc a 8-a ediţie a Transilvania Jazz Festival, un prestigios eveniment care reuneşte, de opt ani, cei mai importanţi muzicieni de jazz ai momentului din ţară şi străinătate. Vom afla mai multe despre acest eveniment de mare ţinută de la Simona Hodoş, directorul festivalului.

În judeţul Cluj, Habitat pentru Umanitate a construit 82 de locuinţe, a renovat peste 50, iar în Dej, 370 au fost racordate la sistemul de încălzire. Totodată, Habitat pentru Umanitate Cluj a găzduit peste 3.500 de voluntari în şantierele din judeţ. Acum, cu ocazia aniversării a 15 ani de prezenţă în România, Habitat pentru Umanitate Cluj demarează un proiect de construire a 15 case. Aflăm detalii în legătură cu acest proiect de la Ionuţ Sâmpetrean, director executiv Habitat pentru Umanitate Cluj.

Reprezentanta în România a Comisiei Europene, Angela Filote, se află într-o vizită la Cluj-Napoca, ocazie cu care a verificat obiectivele finanţate din fonduri europene. Totodată, Angela Filote s-a întâlnit cu studenţii de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

 

19:00 Actual Regional (R)

(Transparente) (Reluare)

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj