loader
Foto

„Moldova nu este o ţară liberă, ea este o ţară ocupată”

A doua zi a Caravanei TVR Cluj „Moldova spre Europa” a fost dedicată transmisiilor din Chişinău. Prima emisiune în direct a zilei a fost dedicată evoluţiei şi perspectivelor audio-vizualului din republică, în contextul integrării europene.

 

Pe această temă, moderatorul Sebesi Karen a discutat cu Liliana Barbăroşie, jurnalist Radio Europa Liberă, şi cu Petru Macovei, directorul executiv al Asociaţiei Presei Independente.

Alături de aceştia s-a aflat şi jurnalistul Val Butnaru care, în acest context, a făcut afirmaţii dure, prin care consideră că „Moldova nu este o ţară liberă, ci este o ţară ocupată”. Potrivit acestuia, ocupaţia este evidentă la nivel informaţional. Acuzaţiile au fost susţinute, la unison, de jurnalişti de dincolo de Prut care au participat la dezbaterea pe tema stării mass-media în emisiunea Caravanei “Moldova spre Europa” organizată de TVR Cluj  în Republica Moldova.

Carvana “Moldova spre Europa” este un proiect editorial unic prin care jurnalişti români doresc să prezinte publicului o altfel de Moldovă, o Moldovă cu aspiraţii europene, cu potenţial turistic şi cu oameni speciali. Carvana a început ieri, în oraşul Bălţi, şi se va încheia duminică, la Chişinău.

Nu rataţi emisiunile Caravanei „Moldova spre Europa”, o producţie TVR Cluj, transmise pe nu mai puţin de patru canale de televiziune: TVR Cluj, TVR 3, TVR Moldova şi TV Moldova 1.

 

 

4:00 Actual Regional (R)

(Față în față) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj