loader
Foto

Petrece Paştile alături de TVR Cluj. Ai toate motivele!

TVR Cluj vă invită să îi fiţi alături în aceste zile luminate. Redactorii, realizatorii şi producătorii noştri v-au pregătit emisiuni interesante, pline de spiritualitate, dar şi de gust şi muzică populară.

 

Zilele acestea, ne bucurăm de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Cristos. Prilej de sărbătoare şi de bucurie creştinească.

TVR Cluj a pregătit un program atractiv, pe care vă invită să îl urmăriţi alături de noi şi cei dragi.

Sâmbătă, de la ora 13,30, îndrăgitul Sergiu Vitalian Vaida vă propune o întâlnire cu folclorul, muzica populară şi tradiţiile noastre, la “Vine Cluju’ pe la noi”, poate cea mai de succes emisiune de la TVR Cluj. Emisiunea “Vine Cluju’ pe la noi” a intrat ea însăşi în cultura populară prin intermediul cântecelor compuse şi interpretate, în direct, de către Sergiu Vitalian Vaida şi colaboratorii săi cunoscuţi sub numele de “nănaşi”.

Nu vor lipsi emisiunile deja consacrate “Natură şi aventură” (ora 17,30), „Cu tigaia în spate” şi adevăratul gust al mâncării ardeleneşti (ora 19,30), pentru a încheia seara cu zvon de ceteră şi basm, la „Cântec şi poveste” (ora 20,00).

Duminică, programul TVR Cluj începe cu Slujba primei zile de Paşti, în direct de la ora 8,30, slujbă adresată credincioşilor de limbă maghiară. De la ora 10,30 este rândul credincioşilor de limbă română să urmărească, în direct, Slujba primei zile de Paşti.

Veţi mai putea urmări, pe parcursul zilei de duminică, emisiunile “Din lumea satului” (ora 10,00), “Proiect România” (ora 15,00), şi “Gustă Transilvania” (ora 19,30).

Seara o vom încheia cu un spectacol excepţional, baletul pe gheaţă „Frumoasa din Pădurea Adormită” (ora 20,30).

Nu vă vom dezvălui toate surprizele, dar vă promitem că TVR Cluj a pregătit un program pe gustul dumneavoastră, astfel că aveţi toate motivele să ne fiţi alături în aceste zile.

Sărbători fericite!

10:00 Fără prejudecăţi

(cu traducere mimico-gestuală)

10:30 tvrcluj.ro

(arhiva)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj