loader

PREZENTATORI Logo

Alexandru Pugna

Realizatorul emisiunii ”Cântec și poveste” de la TVR Cluj pentru TVR 3. În anul 2007 primește Premiul special al juriului pentru cel mai bun film etnografic.

Antonio Miclea

Reporter Știri. Pasionat de tot ce înseamnă televiziunea, Antonio Miclea a început să lucreze în echipa de știri a TVR Cluj încă din primul an de licență, când era student la Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, Departamentul de Jurnalism.

Bănoi Alexandru Valentin

De 10 ani sint “legat” de “Poveșțile lu Pilu”, probabil singura poveste dedicată “șemineului de poveste” din viața campionilor români.

Corina Ionuţ

Este absolventă de tehnologie chimică organică a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei care a redeschis după 1989 studioul teritorial al TVR de sub Feleac.

Cristian Mureşanu

Cristian Mureşanu a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Electronică, secţia Electronică şi Telecomunicaţii.

Dan Păvăloiu

Dan Mihai Pavaloiu este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti clujeni de televiziune. Absolvent al Facultăţii de Constructii de la Politehnica din Cluj-Napoca, a ajuns la TVR Cluj în urmă cu 20 de ani.

Feketelaki Tibor

Jurnalist tv - Compartiment Minorități TVR Cluj. În calitate de redactor-prezentator participă la realizarea emisiunii Erdélyi Figyelő (Observator Transilvan), care este difuzată de luni până sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00.

Grațian Moldovan

Moderator și producător la "Actual Regional" (P1)

Ionel Lespuc

Prezintă emisiunea "Față în față"

Izabella Veibel

Jurnalistă la Redacția Minorități TVR Cluj. Cu o experiență internațională în presa din Germania (Berlin și Braunschweig), Cehia (Praga), Ungaria (Pécs) și-a început activitatea la Studioul Teritorial TVR Cluj în 2013.

Judit Spitzer

Este unul dintre oamenii cu experienţă internaţională din redacţia Minorităţi de la TVR Cluj. În noua grilă este responsabila cu “distracţia” pentru ediţia de vineri a “Observatorului transilvan”.

Lavinia Dandoci

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj. Sub deviza “Cunoaște-mă înainte să mă judeci!”, Lavinia Dandoci prezintă imaginea comunitații de romi prin prisma TVR.​

Liana Goţa

Compozitor și realizator TVR. Din 2011 până în prezent semnează emisiunile de educaţie muzicală şi religioasă "Cap de Afiş" şi "Spirit şi Credinţă".

Liviu Deceanu

Moderator la "Forum economic" la TVR Cluj.

Loredana Corchiș

Despre “L.egal 100%”, Loredana spune că este proiectul ei de suflet, care a pornit de la sintagma foarte cunoscută în mediul juridic: “nimeni nu se poate apăra cu necunoașterea legii”.

Mădălina Vlăsceanu

Prezintă Telejurnal regional. Spune că “vrea să ajungă la sufletele oamenilor” și transformă fiecare subiect într-o poveste pe înțelesul tuturor.

Maria Cinar-Jiga

Jurnalist TV senior, TVR Cluj. Interesată de teme precum diversitatea etnică şi culturală, etnografie şi antropologie vizuală, jurnalista Maria Cinar-Jiga şi-a legat numele la TVR Cluj de promovarea vieţii diverselor comunităţi etnice din Transilvania.

Marius Tuhuţ

Din martie 2022, Marius Tuhuț face parte din echipa Studioului Teritorial Cluj și aduce telespectatorilor TVR cele mai proaspete și interesante informații din lumea sportului.

Mihnea Stoica

Lector universitar doctor la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Începând cu anul 2017 este colaborator al TVR Cluj, unde moderează emisiunea ”Sfertul Academic” (2017 - 2018) și ”Actual Regional - Acasă în Europa” (2018 - prezent).

Orban Katalin

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj.

Ovidiu Damian

Prezintă emisiunea "Fără prejudecăți"

Ovidiu Pecican

Realizează și moderează emisiunea "Transparențe".

Pákai Enikő

Jurnalist TV - Compartiment Minorități TVR Cluj.

Radu Anghel

Radu Anghel este licențiat al Universitații Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. Deși nu a apucat să profeseze în meseria pentru care s-a pregătit este convins ca a reușit să construiască punți de comunicare între oameni prin reportajele și emisiunile realizate timp de 25 de ani.

Sebesi Karen Attila

Realizează şi prezintă emisiuni atât la TVR Cluj, cât şi pe canalul TVR 3.

Sergiu Vitalian Vaida

Cea mai îndrăgită vedetă a TVR Cluj se confundă cu emisiunea pe care o realizează de ani de zile “Vine Cluju' pe la noi!”.

Sorina Noroc

Reporter TVR Cluj. Mereu cu o atitudine pozitivă și mult profesionalism.

Varga-Mihály Márton

Jurnalist tv - Compartiment Minorități TVR Cluj

Vasile Hotea-Fernezan

Din 2014 este realizator şi gazdă a programului "Transilvania Culturală", una dintre cele mai longevive şi apreciate emisiuni culturale.

12:00 Satul meu (R)

- R (Reluare)

13:00 Legal 100%

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj