loader
Foto

Primul teatru independent din Cluj-Napoca - creaţie, viaţă, adevăr

Realizatorul Vasile Hotea-Fernezan vă invită la o nouă ediţie a emisiunii “Transilvania culturală”, 30 aprilie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, o ediţie dedicată spectacolelor puse în scenă de primul teatru independent din Cluj-Napoca.

 

Transilvania culturală

„Iona” montat în Salina Turda, „Scaunele” într-o fabrică de scaune şi alte spectacole care se joacă cu casa închisă. Toate sunt realizate de primul teatru independent din Cluj-Napoca: „Sala Mică”. În platoul TVR Cluj, invitaţii Mihaela Panainte (regizor) şi Florin Vidamski (actor) vorbesc despre libertatea de creaţie, teatru plin de viaţă  şi adevăr şi performance-uri fascinante care vor avea loc în viitorul apropiat.

Emisiunea poate fi urmărită în reluare miercuri, 30 aprilie, cu începere de la ora 21:00, la TVR Cluj.

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj