loader
Foto

Program special la TVR 3, cu ocazia Zilei Naţionale

Studiourile teritoriale ale Televiziunii Române ne pregătesc pentru ziua de 1 Decembrie multe transmisiuni în direct din mijlocul evenimentelor festive organizate în ţară. Spectacolele folclorice completează programul zilei la TVR 3.

 

Regional Cafe
Transilvania la zi

Startul sărbătorii îl dă TVR Cluj, dimineaţa, la ora 8:00. Ceremoniile dedicate zilei de 1 Decembrie în Transilvania vor fi trecute în revistă la Regional cafe de Ovidiu Damian şi Irina Gaşpar. În emisiune vor fi invitaţi speciali, printre ei şi Călin Goia de trupa Voltaj, care a hotărât să doneze rudelor victimelor din clubul Colectiv toate încasările de pe urma unui concert special cu Filarmonica.

TVR Iaşi preia ştafeta transmisiunii în direct începând cu ora 9:30, într-o ediţie specială Regional cafe.

De la ora 12:00, TVR 3 difuzează în direct slujba Te Deum de la Catedrala Episcopală din Alba Iulia. Iar de la ora 14:00, ediţia specială Transilvania la zi este transmisă în direct din centrul Clujului, cu intervenţii live de la Alba Iulia.

Programul zilei este completat de spectacole folclorice de la Iaşi (Spectacol folcloric TVR Iaşi 24, ora 15:00), Timişoara (Cântecele munţilor - şlagărele românilor, ora 17:00) şi Tîrgu Mureş (Din zestrea Ardealului, ora 20:00).

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

 

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj