loader
Foto

Testele naţionale încep în 28 mai şi se termină în 6 iunie

Elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a vor susţine, începând cu 28 mai, testele naţionale. Acestea se vor desfăşura în timpul orelor de şcoală, fără însă ca notele să fie trecute în catalog.

 

La testele naţionale din acest an se vor prezenta peste 15.000 de elevi ai claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, din tot judeţul. Prima probă va avea loc în 28 mai, când elevii claselor a IV-a vor fi testaţi la limba şi literatura română. Alte materii la care se vor susţine testări sunt matematică, limba maternă, limbi străine şi comunicare, dar şi stiinţe ale naturii, probă cu care testele naţionale se vor şi încheia în data de 6 iunie.

Rezultatele obţinute nu vor fi trecute în catalog, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, însă vor ajunge la părinţi pentru a putea fi analizate şi evaluat nivelul de pregătire al copiilor.

 

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj