loader
Foto

„Transilvania culturală” dezbate soarta revistelor culturale

O nouă ediţie a emisiunii „Transilvania culturală”, 26 martie, de la ora 18:30, la TVR Cluj, o ediţie-dezbatere având ca temă principală de discuţie soarta revistelor culturale.

 

Ramona Raus
Transilvania culturală

Producătorul Mihaiela Mihale-Ilea şi moderatorul Horea Poenar vă propun o ediţie a emisiunii „Transilvania culturală” care analizează o problemă ce încă îşi caută rezolvarea. Despre soarta culturii, în general, şi a revistelor de cultură, în special, despre problemele cu care se confruntă, dar şi despre posibilele soluţii de a le salva din situaţia cel puţin incertă în care se află acestea, vom afla de la invitaţii în platou – Adrian Popescu, scriitor şi redactor şef al revistei Steaua, şi colegul său de redacţie, scriitorul Alex Goldiş.

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)

21:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj