loader
Foto

Galerie foto

„Transilvania la zi”, 28 februarie, ora 17,00

O nouă ediţie a emisiunii „Transilvania la zi”, 28 februarie, de la ora 17,00, la TVR Cluj, ediţie care se bucură de interpretarea în limbaj mimico-gestual a Simonei Damian.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

Producătorii Romeo Couţi şi Radu Anghel, alături de moderatoarea Elena Nicolae, au pregătit o nouă ediţie a emisiunii „Transilvania la zi” în care vă supun atenţiei trei subiecte incitante.

În prima parte, invitat în platou va fi europarlamentarul Norica Nicolai. Moderatoarea Elena Nicolae va discuta cu europarlamentarul clujean despre cele mai actuale subiecte din politica românească şi europeană, dar mai ales despre necesitatea ca Uniunea Europeană să devină un teritoriu care trebuie să spună, unanim, „Stop violenţei împotriva femeilor”.

Emisiunea continuă cu o discuţie despre cea de a patra ediţie a Photo Romania Festival care va avea loc la Cluj-Napoca între 16 şi 25 mai. Mihai Cotos, director general al festivalului, şi Sebastian Vaida, director artistic al festivalului, vor vorbi despre cel mai important festival de fotografie din Estul Europei, în aprecierea prestigiosului cotidian britanic „The Telegraph”. Peste 40 de expoziţii, 16 workshopuri, şase competiţii, cinci concerte şi 20 de evenimente speciale, acestea sunt evenimentele care vor avea loc la Cluj, cu ocazia festivalului de fotografie. Totodată, trupa belgiană Hooverphonic, o trupă foarte cunoscută, cu peste 15 ani de activitate muzicală şi nouă albume lansate, va concerta pentru prima oară la Cluj în cea de-a patra zi a festivalului. Pe toată durata festivalului, va avea loc Academia Photo România, un program special de workshopuri destinat unui număr de aproximativ 500 de fotografi amatori sau profesionişti.

În ultima parte a emisiunii, vom afla amănunte despre două concerte extraordinare susţinute de Bigg Dimm A Band şi Armonia Music, ocazionate de împlinirea a 60 de ani de Radio România Cluj: „Armonii... de primăvară” (7 martie) şi „Armonii... la microfon” (13 martie). Amănuntele ne vor fi oferite de Rada Stan, profesor coordonator la Armonia Music, şi Răzvan Metea, lector univ. dr. la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”.

17:00 Ştiinţă şi cunoaştere

18:00 Lumea de aproape

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj