loader
Foto

TVR transmite Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci

Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, între 7 şi 23 februarie, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, cea mai importantă competiţie sportivă a anului 2014.

 

De asemenea, telespectatorii vor putea urmări în cele trei săptămâni rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci o emisiune pe formatul a trei ediţii speciale - "Vine Olimpiada albă. Soci 2014", un program special pregătit de Televiziunea Română.

Emisiunea-magazin "Vine Olimpiada albă. Soci 2014" va fi transmisă în direct din Studioul 2 al TVR şi îi va avea ca invitaţi sportivi participanţi la Olimpiadele de Iarnă desfăşurate de-a lungul timpului, dar şi sportivi care vor fi prezenţi la Olimpiada de la Soci, din Rusia, precum şi oficiali, tehnicieni, antrenori şi comentatori sportivi,

Cele trei ediţii speciale ale emisiunii-magazin "Vine Olimpiada albă. Soci 2014" vor fi prezentate de Alina Alexoi şi Cristian Mîndru. Ei vor analiza principalele discipline ale sporturilor de iarnă - hocheiul (prima ediţie), schi, bob, sanie, biatlon (ediţia a doua) şi patinaj (ediţia a treia).

"Vine Olimpiada albă. Soci 2014" va debuta în direct la TVR 2, azi, de la ora 20.00, şi va fi difuzată înregistrat la TVR HD (sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.20) şi la TVR 1 (duminică, 26 ianuarie, de la ora 16.30), precum şi simultan, online, pe portalul video TVR+.

Tema discuţiilor din ediţia de azi a emisiunii-magazin "Vine Olimpiada albă. Soci 2014" va fi hocheiul, motiv pentru care comentatorul Emil Hossu Longin îi va avea ca invitaţi pe Florian Gheorghe, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Eduard Pană, fostul mare hocheist participant la trei Olimpiade de Iarnă, singurul român ales în Academia Hocheiului Mondial, şi Alexandru Epuran, şeful delegaţiei române la Soci.

În perioada 7-23 februarie 2014, telespectatorii vor putea urmări, în exclusivitate la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online pe TVR+, pe parcursul a peste 500 de ore de transmisiuni, evoluţiile sportivilor în 15 dintre cele 98 de competiţii olimpice. Vor fi transmise competiţiile de patinaj artistic, patinaj viteză, snowboard, schi alpin, freestyle, combinată nordică, short track, schi fond, sanie, bob, skeleton, biatlon, curling, sărituri şi hochei.

0:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj