loader
Foto

UBB se laudă cu zece titluri “Profesor Bologna”

Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca îşi confirmă valoarea europeană: zece cadre didactice au primit titlul “Profesor Bologna”. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 14 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca desfăşoară în aceste zile proiectul “oBIGsity”, care are scopul de a promova un stil de viață sănătos, determinat de o alimentație adecvată. Prin campania “oBIGsity” se doreşte informarea populației din Cluj-Napoca cu privire la cauzele și riscurile obezității morbide.

Zece cadre didactice de la Universitatea “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca au primit titlul “Profesor Bologna” acordat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Reprezentanta în România a Comisiei Europene, Angela Filote, se află în vizită la Cluj şi va avea o întâlnire cu studenţii de la UBB.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

15:00 Prim plan obiectiv

- direct prima parte

16:00 Observator transilvan

- direct
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj