loader
Foto

Un popas la „marea de la munte”

Duminică, 23 august, de la ora 17:00, am mers la Colibiţa, din judeţul Bistrița-Năsăud, alături de echipa emisiunii „Caravana TVR 3”.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Colegii de la Studioul teritorial Cluj ne propun un popas la „marea de la munte”, anume în staţiunea Colibiţa, situată în zona barajului de acumulare și lacului Colibiţa.

Localitatea Colibiţa este așezată pe Valea Bistriţei, între Munţii Bârgău și Munţii Călimani.

Atracţiile pentru iubitorii muntelui sunt numeroase: drumeţii (Tăul Zânelor, izvorul de apă minerală Borcut, traseu marcat de 3,5 ore până la Vf. Bistricioru, Castelul Dracula lângă Pasul Tihuţa – 1.100 m altitudine), ciclism montan, alpinism.

Turiştii se pot bucura şi de plimbări cu vaporaşul pe lacul Colibiţa, de plimbări cu caiacul, de pescuit. Iarna, plimbările cu sania fac deliciul turiştilor.

Ediţia emisiunii Caravana TVR 3 este programată duminică, 23 august, ora 17:00, la TVR 3 şi online pe TVR+.

***

Emisiunea Caravana TVR 3 poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

 

12:00 Cultart

13:00 TELEŞCOALA

 
Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

 

#tvrcluj