loader
Foto

Viorica Cortez, Mircea Baniciu şi Pietro Roffi, invitaţii săptămânii la „Cap de afiş”

În săptămâna 8-12 iunie, emisiunea „Cap de afiş” ne aduce la TVR 3 ediţii dedicate operei, muzicii folk și muzicii clasice.

 

Cap de Afiş

Edițiile Cap de afiș sunt disponibile online pe TVR+.

La TVR 3, în emisiunea Cap de afiş, marţi, de la ora 18:00, Studioul teritorial Iaşi ne propune ediţia „Viorica Cortez – secretul longevităţii artistice”, dedicată cunoscutei mezzo-soprane.

Miercuri, 10 iunie, ora 18:00, Studioul teritorial Tîrgu Mureş ne prezintă un concert Mircea Baniciu, producătorul evenimentului fiind Asociația „Libris Cultural” din Brașov.

Ediţia Cap de afiş de vineri, ora 18:00, ne prezintă un concert pentru acordeon clasic, susţinut la Cluj de tânărul muzician Pietro Roffi, absolvent Magna Cum Laude al Conservatorului din Roma. De la Bach la contemporani, Pietro Roffi se apleacă cu multă maturitate asupra unui repertoriu select şi complex. Concertul lui Roffi a fost susţinut în Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Cluj-Napoca, unde publicul clujean l-a aplaudat în picioare pe tânărul muzician.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)

6:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj