loader
Foto

Ora de ştiri

De luni până duminică, de la ora 18:00, programul de ştiri - tip magazin, axat pe eveniment şi social, cu analize, ştiri şi informaţii ancorate în actualitate este prezentat de Stela Popa și Teodora Antonescu. Aveți parte de o sinteză a celor mai importante informaţii ale zilei la TVR 2.

 

Galerie foto

 

Principalului buletin informativ al zilei este „Ora de ştiri”.

„Ora de ştiri” este o platformă de implicare cetăţenească şi acordă spaţii ample proiectelor de voluntariat, de construcţie a viitoarelor generaţii.

„Ora de ştiri” este o producţie a Ştirilor TVR lansată în 2006.

Ora de Ştiri spune, de fapt, povestea unei zile, arătând ce se întâmplă şi explicând de ce se întâmplă. Este rezumatul unei pagini de actualitate internă şi internaţională, rostit pe un ton decent, într-o manieră coerentă şi elegantă, un produs informativ curat, imparţial şi centrat pe interesul public.

Stela Popa și Teodora Antonescu vin în casele românilor cu ştiri care contează, punând în discuţie subiecte care îi afectează pe oameni. Emisiunea este produsul muncii unei echipe care pune preţ pe valoare, pe etică şi pe profesionalism. Editorii, producătorii şi moderatorii sunt într-o permanentă comunicare pentru a găsi cele mai relevante subiecte, cele mai inedite unghiuri de abordare şi cele mai interesante voci, unele poate mai puţin prezente în spaţiul public însă care au ceva de spus, care aduc plus valoare prin intervenţia în discursul informativ.

 

3:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)

4:00 Actual Regional (R)

(Față în față) - R (Reluare)

 

#tvrcluj