loader

EMISIUNI Logo

Actual Regional

Realități regionale și internaționale la TVR Cluj

Actual Regional - Acasă în Europa

Abordează săptămânal teme care privesc actualitatea politică, socială și culturală din Uniunea Europeană.

Cântec şi poveste

Este o poveste a lumii satului transilvănean exprimată în gânduri şi poveşti ale celor mai importante nume ale folclorului din zonă.

Cap de afiș

Emisiune de educaţie muzicală care surprinde cele mai importante momente din stagiunea muzicală clujeană.

Caravana TVR 3 „La tine acasă”

Promovarea zonelor turistice din arealul transilvan.

Carte de citire

O călătorie prin carțile noastre

Cult@rt

Magazin TV pe teme culturale despre educaţie artistică, film, literatură, promovarea lecturii şi deschiderea spre dialog ca forma de cunoaştere.

Fără prejudecăți

Singura producție media din Europa pentru care lucrează reporteri TV cu dizabilități și care a fost premiată în anul 2016 de către Organizația Națiunilor Unite ca model de incluziune și autoreprezentare.

Față în Față

Emisiune de dezbatere

Forum economic

Emisiune de tip talk show, dezbatere pe teme economice

Jurnal militar

Emisiunea Armatei, realizată în colaborare cu biroul de presă al Diviziei 4 Infanterie „GEMINA”

L.egal 100%

Emisiune informativă al cărei scop este de a prezenta cetăţenilor drepturile şi obligaţiile pe care le au, de a le oferi un ajutor în a descifra și a înțelege orice act normativ şi în a află posibilităţile pe care le au la îndemână în momentul în care constată încălcarea drepturilor lor.

Linii de dialog

Din seria cultură, artă, educație...

Lumea de aproape

O lectură în limbaj vizual/ audiovizual a ’’lumii de aproape’’ în care se întâlneşte cu meşteri populari transilvăneni.

Natură şi aventură

Emisiune adresată iubitorilor de natură

Observator transilvan (Erdélyi Figyelő)

Scopul emisiunii este de a oferi o acoperire jurnalistică de calitate pentru evenimentele comunităţii maghiare din Transilvania.

Poveştile lu’ Pilu

Sportul e un mod de viață, așa că o plimbare printre campioni și amintirile lor legate de sport, lasă pentru orice privitor o poveste.

Prim-Plan Obiectiv

Emisiune plină de informații, bună dispoziție și multe surprize

Regi şi pioni

Rubrică dedicată șahului difuzată pe canalul TVR Cluj, cu scopul de a promova acest sport al minții mai ales în rândul copiilor.

Satul meu

Un caleidoscop făcut în spiritul vieţii de la sat.

Spirit și credință

Emisiune de educație religioasă, de interes general, unde discuția cu și despre personalități marcante ale vieții ecleziastice se poată în cheie laică pentru a răspunde temelor cotidiene.

Ştiinţă şi Cunoaştere

Emisiunea prezinta dezbateri pe teme de mare actualitate, reportaje despre noutăţile ştiinţei şi cercetării, materiale explicative realizate prin mijloace moderne de montaj, interviuri cu personalităţi ştiinţifice internaţionale şi filme documentare.

Tableta de sănătate

Emisiune dedicată informaţiei şi educaţiei unui spectru larg de telespectatori având în vedere însăşi sintagma ce dă titlul.

Telejurnal regional

Principala emisiune informativă de la TVR Cluj reuneşte ştiri şi reportaje din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa, Alba şi Sibiu.

Transilvania culturală

Emisiunea aduce în faţa telespectatorilor interviuri şi reportaje despre artişti consacraţi şi în devenire.

Transilvania Policromă

Emisiune prin care dorim să reflectăm cât mai bine aspecte din viaţa minorităţilor naţionale trăitoare în Transilvania, a comunităţilor etnice stabilite pe acest meleaguri, precum şi aspecte legate de multiculturalismul şi interculturalitatea spaţiului în care locuim şi unde ne simţim acasă, fie că îi spunem Transilvania, Erdély, Siebenbürgen sau alte denumiri.

Transparențe

Emisiune săptămânala de larg interes cultural-civic, un talk-show cu personalități actuale ale Clujului, Transilvaniei și chiar naționale din sfera culturii.

Un stil de viață sănătos

Probleme actuale despre nutriţie şi tot ce ţine de un stil de viaţă sănătos.

Vine Cluju’ pe la noi!

Muzică, voie bună , dedicații. Totul interactiv: pe parcursul a 85 de minute, Sergiu-Vitalian Vaida va fi în legătură permanentă cu telespectatorii, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje celor dragi.

18:00 Jurnal Regional


18:30 Transilvania Policromă

II (alte minorităţi) II
 

O ediție "Natură și aventură" filmată pe versantul sudic al Făgărașilor, pe Valea Rea.

O nouă ediție "Poveștile lu` Pilu" a fost difuzată la TVR Cluj, vineri, 24 mai, de la ora 19:00. Realizator și producător: Alexandru "Pilu" Banoi

Încă o distincție internațională pentru TVR Cluj | VIDEO

Televiziunea Română a fost distinsă vineri seară, 24 mai, cu mențiune la Prix CIRCOM 2024, pentru reportajul „Dizabilităţi transformate în ...

 

#tvrcluj