loader
Foto

Feketelaki Tibor

Jurnalist tv - Compartiment Minorități TVR Cluj. În calitate de redactor-prezentator participă la realizarea emisiunii Erdélyi Figyelő (Observator Transilvan), care este difuzată de luni până sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00.

 

Scopul emisiunii este de a oferi o acoperire jurnalistică de calitate pentru evenimentele comunităţii maghiare din Transilvania.

A studiat filosofia la Universitatea Babeș-Bolyai după care a urmat o incursiune în lumea vizualului la Universitatea Sapientia, Secţia Fotografie, cinematografie, media.

Despre proiectul Observator Transilvan mărturisește astfel: “Am fost de față în momentul când a luat naștere formatul de emisiune actual. Atunci aveam speranța că vom reuși crearea unui produs media, care poate deveni o prezență importantă în viața transilvană. Țin minte că ne-am dorit o prezență activă, un act jurnalistic care nu se rezumă la oglindirea opacă a celor ce se întâmplă în cetate, care poate articula întrebări pertinente și genuine, care nu încremenește în proiecte tribale ci din potrivă deschide orizontul. Plănuiam un format și un brand, care să fie suficient de elastic și creativ, încât să facă față schimbărilor radicale din domeniu”.

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparente)-R (Reluare)

 

#tvrcluj