loader
Foto

Radu Anghel

Radu Anghel este licențiat al Universitații Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. Deși nu a apucat să profeseze în meseria pentru care s-a pregătit este convins ca a reușit să construiască punți de comunicare între oameni prin reportajele și emisiunile realizate timp de 25 de ani.

 

Satul meu
Cântec şi poveste

"Am început să cochetez cu jurnalismul în anul 1995, în acele vremuri tulburi în care nedreptățile, abuzurile,  diletantismul, într-un cuvânt, anormalul era considerat ... normal. Din postura de colaborator și, apoi, de angajat al TVR Cluj, am realizat că pasiunea mea pentru jurnalism va fi drumul de urmat în viață. Am parcurs treptat etapele necesare formării unui jurnalist, reporter, redactor, prezentator, realizator de emisiuni, producător.

Mă consider un om împlinit în ceea ce fac zi de zi, mă bucur pentru fiecare reușită a colegilor mei sau a mea, pentru că secretul reușitei în televiziune este munca de echipă. Am fost întrebat de multe ori care emisiune mi-a plăcut mai mult sau care a avut cel mai mare succes. Greu de spus, pentru că în fiecare am pus suflet și multă muncă. Ar fi nedrept să spun că cei 10 ani de matinal mi-au adus satisfacții mai mari decât cei alți 10 în care am realizat reportaje în zona rurală.

Proiectele speciale ale TVR Cluj la care am fost cooptat sau transmisiunile complexe ale postului mi-au îmbogățit bagajul de cunoștințe, reușind, cred, să creștem (mă refer din nou la echipă, la toți colegii cu care am muncit) calitatea producțiilor TVR Cluj", spune Radu Anghel.

 

 

4:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

 

#tvrcluj