loader
Foto

Galerie foto

Corina-Mihaela Ionuț

De peste 15 ani, emisiunea care mi-a adus cele mai mari satisfacții este Tableta de sănătate. Asta și deoarece m-a făcut să mă întorc la prima mea pasiune, medicina.

 

În 30 de ani de activitate  la TVR Cluj am fost crainic, reporter și prezentator la știri, moderator și realizator la emisiuni precum 4/2, Români fără frontiere, Casă și Grădina,Transilvania la zi,  Regiunea în obiectiv, Actual regional, emisiuni electorale.

M-am născut pe 18 iunie 1965, iar în 2021 se împlinesc 30 de ani de când a două mea casă este Studioul TVR Cluj, unde ocup funcția de jurnalist TV.

Aș fi vrut să devin medic, dar am absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică Organică din cadrul UBB Cluj.  În 1991 am participat  la concursul organizat la TVR Cluj pentru postul de crainică și am câștigat.

În anul 2007 am obținut Premiul Clubului Român de Presă, la secțiunea „Jurnalism de știință”  pentru emisiunea „Tabletă de sănătate”

Dar indiferent că moderez teme  medicale, care mărturisesc îmi plac cel mai mult, sau teme politice, sociale, agricole, juridice, sportive sau culturale , pregătirea mea este aceeași. Multe ore de documentare, vreau să știu cât mai multe despre invitat despre teme , să anticipez răspunsurile interlocutorului și să fiu promtă cu următoarea întrebare, care trebuie să fie concisă și cât mai comprimată. Nu-mi plac moderatorii care formulează întrebări foarte lungi, nu-și lasă interlocutorul să vorbească, se bagă mereu peste el, tocmai de aceea încerc să nu fac lucrurile acestea.

Sunt un om optimist și apreciez întotdeauna lucrurile bune din viață mea. Sunt căsătorită de 34 de ani cu Bogdan, inginer de profesie, director la o reprezentanță auto, care este asemeni mie, dedicat familiei și profesiei. Cele mai mari realizări ale noastre sunt cei doi copii minunați pe care îi avem, Sorin, de 31 de ani, inginer și el, în prezent căsătorit și așezat la casă lui. Și o fiica, Bianca, de 23 de ani, de care sunt foarte mândră, pentru că este studentă în anul 4 la o facultate foarte grea și se pregătește pentru o meserie cu mare responsabilitate, cea de medic.

Când am timp îmi place să fac fotografii, să grădinăresc, să ascult muzică, să pictez și să șofez. Iarnă ne bucurăm cu întreagă familie de un sejur la ski,chiar dacă în ultimii ani prefer doar pârtiile line.

După 30 de ani de apariții constante la tv de multe ori aud oamenii din jurul meu spunînd în șoaptă : e de la TVR Cluj !

6:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)

7:00 Telejurnal matinal

- simultan TVR 1

 

#tvrcluj