loader
Foto

170 de filme în patru zile, la Cluj Shorts

Primăvara aceasta, la Cluj, se poartă scurt(metrajele). Peste 170 de filme vor fi proiectate în patru zile de festival, la Cinema „Victoria” din Cluj-Napoca.

 

A doua ediţie a Cluj Shorts începe azi, 27 martie, şi se va încheia duminică, 30 martie. Iubitorii filmelor care nu depăşesc 30 de minute vor fi răsfăţaţi cu cele mai bune şi mai noi realizări din domeniu. Asociaţia „Persona” oferă Clujului un festival care se remarcă activ în popularizarea filmului de scurtmetraj.

Festivalul Internaţional de Scurtmetraj Cluj Shorts se află la a doua ediţie şi a crescut de la două zile la patru. În acest an, evenimentul înseamnă: 605 filme înscrise în competiţie, 4 zile de proiecţii,  125 de filme în selecţia oficială şi 52 filme deja selectate.

Festivalul mai aduce o expoziţie de fotografie, două masterclass- uri şi întâlniri între producători şi distribuitori în vederea popularizării filmului de scurt metraj în România şi a filmului românesc de scurt metraj peste hotare. Festivalul este organizat de Asociaţia „Persona”, care are o experienţă de peste 10 ani în domeniul activităţilor social-culturale. Organizatorii promit că scurtmetrajul nu înseamnă doar un film scurt, ci performanţa surprinderii întregului într-un timp scurt.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj