loader
Foto

Sâmbătă am lansat noile programe ale canalului TVR 3

TVR Cluj a fost gazda lansării noilor programe TVR 3, în data de  26 octombrie.  Evenimentul a fost marcat  în cadrul  emisiunii "Acasă la Dumitru",  difuzată în direct din... Maramureş.

 

Sergiu Vitalian Vaida

UPDATE: Emisiunea este disponibilă pe TVR+

Partea I
Partea a II-a

Maestrul de ceremonii va fi chiar  Sergiu Vitalian Vaida, în bătătură la cunoscutul cântăreţ de muzică populară, Dumitru Fărcaş, în satul  Groşii Băii Mari.  "Pe cât e de mare Dumitru Fărcaş, atunci va trebui să fie sfânt", a declarat cu umor cunoscutul realizator de televiziune de la TVR Cluj cu aluzie la praznicul de  Sfântul Dumitru sărbătorit în acea zi.

Prima parte a transmisiunilor îl va avea ca invitat şi pe actorul Dorel Vişan care va recita şi cânta alături de gazdă. Emisiunea îşi propune să îl prezinte pe Dumitru Fărcaş într-o ipostază mai puţin cunoscută publicului larg.

Transmisiunile în direct din 26 octombrie se vor muta spre seară acasă la alt cunoscut interpret de muzică populară din Groşii Băii Mari, Dumitru Dobrican.  Aici , alături de Dumitru Fărcaş, vor fi prezente ansambluri folclorice locale, localnici şi sărbătoriţi ai locului pentru o petrecere în stil...maramureşean, cu muzică şi dans.

 

8:50 Carte de citire

8:55 Ştiri pe scurt

 
Natură și aventură: La pescuit din caiac pe lac de munte| VIDEO

Duminică, 14 aprilie, de la ora 10.30, Dan Păvăloiu v-a dat întâlnire la pescuit pe lac de munte.  

„Cântec și poveste”, o ediție de colecție dedicată „Reginei cântecului popular maramureșean”

Vineri, 12 aprilie, de la ora 15:00, la TVR 3, v-am invitat să urmăriți o ediție specială a emisiunii „Cântec și Poveste”.  Am deschis ...

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

8 aprilie - Ziua Internațională a Romilor | VIDEO

publicat: marţi, 09 aprilie 2024

O expoziție care sintetizează parcursul istoric al romilor pe teritoriu românesc a fost deschisă la Cluj-Napoca de Ziua Internațională a Romilor.

 

#tvrcluj