loader
Foto

Galerie foto

Amintiri cu Missy

Echipa de la “Natură şi aventură” a dedicat ultima sa ediţie din 2013 unuia din membrii săi cei mai dragi, Missy, bracul care a însoţit timp de 10 ani  filmările acestei celebre emisiuni de la TVR Cluj.

 

Dan Păvăloiu
Natură şi aventură

UPDATE: Ediția de vineri, 27 decembrie, este disponibilă pe TVR+

“Ne-a însoţit peste tot încă de la 8 luni. În peşteri, prin deltă, pe munte. A fost un membru drag al echipei noastre şi am decis să îi dedicăm un episod întreg”, explică Dan Păvăloiu, stăpânul lui Missy şi realizator al emisiunii. Prima filmare, cu bracul german sîrmos în componenţă,  a fost în 2002, în Cheile Turzii.

“Este o compilaţie de secvenţe din mai multe emisiuni în care Missy a fost alături de mine. Trebuie să recunosc faptul că ediţia dedicată ei va fi una mai nostalgică, plină de emoţie. Peste tot unde am fost cu echipa de filmare, Missy ne-a însoţit. Am coborât-o cu cablurile în peşteră, am recuperat-o din apă după ce s-a rupt gheaţa cu ea, am supravieţuit împreună rătăciţi în deltă, o noapte întreagă, în luna februarie. Sunt nenumărate aventurile petrecute împreună. Unele dintre ele le veţi descoperi în emisiune”, ne dezvăluie Dan Păvăloiu.

“Natură şi aventură”  este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune din România dedicate drumeţiilor, pescuitului şi vânătorii, într-un cuvânt naturii. Între timp misiunea lui Missy a fost preluată de Cârtiţă, un teckel sârmos adoptat deja de către telespectatori.

Episodul dedicat lui Missy va fi difuzat vineri, 27 decembrie, de la ora 10.50 pe TVR 3 şi sâmbătă, 28 decembrie, de la ora 17.30 pe TVR Cluj.

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

11:55 Ştiri pe scurt

 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj