loader
Foto

Galerie foto

Amintiri cu Missy

Echipa de la “Natură şi aventură” a dedicat ultima sa ediţie din 2013 unuia din membrii săi cei mai dragi, Missy, bracul care a însoţit timp de 10 ani  filmările acestei celebre emisiuni de la TVR Cluj.

 

Dan Păvăloiu
Natură şi aventură

UPDATE: Ediția de vineri, 27 decembrie, este disponibilă pe TVR+

“Ne-a însoţit peste tot încă de la 8 luni. În peşteri, prin deltă, pe munte. A fost un membru drag al echipei noastre şi am decis să îi dedicăm un episod întreg”, explică Dan Păvăloiu, stăpânul lui Missy şi realizator al emisiunii. Prima filmare, cu bracul german sîrmos în componenţă,  a fost în 2002, în Cheile Turzii.

“Este o compilaţie de secvenţe din mai multe emisiuni în care Missy a fost alături de mine. Trebuie să recunosc faptul că ediţia dedicată ei va fi una mai nostalgică, plină de emoţie. Peste tot unde am fost cu echipa de filmare, Missy ne-a însoţit. Am coborât-o cu cablurile în peşteră, am recuperat-o din apă după ce s-a rupt gheaţa cu ea, am supravieţuit împreună rătăciţi în deltă, o noapte întreagă, în luna februarie. Sunt nenumărate aventurile petrecute împreună. Unele dintre ele le veţi descoperi în emisiune”, ne dezvăluie Dan Păvăloiu.

“Natură şi aventură”  este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune din România dedicate drumeţiilor, pescuitului şi vânătorii, într-un cuvânt naturii. Între timp misiunea lui Missy a fost preluată de Cârtiţă, un teckel sârmos adoptat deja de către telespectatori.

Episodul dedicat lui Missy va fi difuzat vineri, 27 decembrie, de la ora 10.50 pe TVR 3 şi sâmbătă, 28 decembrie, de la ora 17.30 pe TVR Cluj.

20:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

21:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj