loader
Foto

Ana Moura, în exclusivitate la TVR Cluj

Cunoscuta cântăreaţă portugheză de fado, Ana Moura a acordat un interviu în exclusivitate echipei ştirilor de la TVR Cluj cu ocazia concertului pe care l-a susţinut la Cluj-Napoca în data de 7 octombrie.

 

Artista a dialogat cu reporterul Vasile Hotea-Fernezan înaintea spectacolului de pe scena Teatrului Naţional, chiar în camera de hotel unde era cazată. "Am observat cu plăcere că Ana Moura, în ciuda faimei pe care a câştigat-o, a rămas o persoană modestă şi cu care dialogul s-a dovedit o reală plăcere", a dezvăluit din culisele interviului, reporterul Vasile Hotea-Fernezan.

“Mi-a plăcut că descrierea pe care artista o face muzicii fado seamănă cu definiţia dorului la Noica: şi tristeţe şi bucurie în acelaşi timp. Ana Moura a venit la Cluj de la Timişoara şi Bucureşti unde susţinuse concerte cu casa închisă.Mi-a mărturisit că nu se aştepta la aşa ceva la primul său turneu în ţara noastră”, îşi aminteşte Vasile Hotea-Fernezan.

Ana Moura este cea mai tânără cîntăreaţă de fado (stil muzical tradiţional portughez) care a fost vreodată nominalizată pentru premiul olandez muzical “Edison Award”.

Reporterul TVR Cluj a realizat acest interviu cu ajutorul operatorilor Erdos Zsigmond şi Daniel Ţăranu.

21:30 Poveștile lu’ Pilu (R)

- R (Reluare)

22:00 Program Ucraina

- preluare TV Ucraina
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj