loader
Foto

Apar ciupercile, apar şi primele cazuri de intoxicaţii

Odată cu venirea primăverii, în păduri apar primele ciuperci. Ca în fiecare an, odată cu apariţia lor se semnalează şi primele cazuri de intoxicaţii. Despre acest subiect şi alte ştiri importante, la „Jurnal Regional”, 6 mai, ora 18:20, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Şcoala de agenţi de poliţie “Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca împlineşte 10 ani de la înfiinţare. Cu această ocazie vor fi prezenţi la eveniment invitaţi de la şcoli similare din mai multe ţări, inclusiv din Germania şi Italia.

La Facultatea de Ştiinte Politice va fi prezentată aplicaţia “busola politică”, o aplicaţie care prezintă candidatul ideal la alegeri, oricare ar fi acestea.

Festivalul Internaţional de Foarte Scurt Metraj “Tres Courts” este un eveniment fără frontiere care promovează filmele cu o durată de maxim trei minute, simultan în aproape o sută de oraşe din 26 de ţări.

Canalizarea unui complex imobiliar din comuna Apahida, de lângă Cluj-Napoca, nu a mai făcut faţă dejecţiilor şi a refulat. În zonă s-a creat un adevărat focar de infecţii. Problema există de mai bine de trei ani, dar nimeni nu mişcă un deget.

Astmul bronşic este tot mai prezent în rândul copiilor. Simptomele pe care cei mici le prezintă primăvara sunt greu de suportat, iar medicamentele pentru această afecţiune, cele mai multe dintre ele, nu sunt compensate.

Patru copii din Seini, judeţul Maramureş, cu vârste între 4 şi 7 ani, au ajuns la spitalul din Baia-Mare intoxicaţi cu ciuperci.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20, la TVR Cluj.

18:30 Actual regional p.1 (R)

- direct (Reluare)

19:00 Actual Regional (R)

(Transparente) (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj