loader
Foto

Arena inventatorilor la Pro Invent | VIDEO

Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii PRO INVENT, ajuns la a XX-a ediție, și-a deschis oficial porțile miercuri, 26 octombrie, la Sala Polivalentă BT Arena.

 

Peste 300 de invenții din diverse domenii sunt prezentate în aceste zile la Cuj-Napoca în cadrul celei de-a 20-a ediții a Salonului Internațional al Cercerătorii, Inovării și Inventicii, PRO Invent. Vedeta evenimentului a fost de departe mașina prototip Solis EV, gândită și realizată de studenții Universității Tehnice din Cluj, care funcționează pe baza unor panouri solare.

Inventatorii din întreaga țară au avut de asemenea un spațiu exclusiv numit „Arena Inventatorilor” unde și-au putut împărtăși ideile la care au lucrat de ani buni.

4:00 Actual Regional (R)

(Acasă în Europa) - R (Reluare)

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj