loader
Foto

Galerie foto

Arii celebre, cântece populare şi jazz, la TVR 3 de Sf. Andrei

În ziua de Sfântul Andrei, programul TVR 3 aduce împreună nume importante ale folclorului românesc, artişti lirici clujeni şi pe Liv Warfield, cântăreaţă americană cu o carieră în plină ascensiune.

 

Programul muzical special al zilei de 30 noiembrie debutează la TVR 3 la ora 10:30. Emisiunea Sărbătoare la zi mare, realizată de TVR Craiova, ni-i prezintă pe Veta Biriş, Gheorghe Roşoga şi Nineta Popa Ionescu, în recital pe scena Festivalului Naţional „Ion Albeşteanu”.

De la ora 17:00, Studioul teritorial Cluj ne propune un eveniment liric inedit, cu filmări aeriene spectaculoase, deasupra Operei Naţionale Române din Cluj. La deschiderea stagiunii 2015/2016, publicul s-a bucurat de arii celebre din opere cunoscute, pe care acum le putem vedea şi la TVR 3, şi online, pe TVR+.

Anual, unul dintre cele mai iubite festivaluri de muzică populară din Oltenia are loc la Târgu-Jiu şi este dedicat „privighetorii Gorjului”, Maria Lătăreţu. În seara zilei de 30 noiembrie, de la ora 20:00, la TVR 3 vom asculta melodiile Mariei Lătăreţu, în interpretările speciale ale Mioarei Velicu, taragotistului Dumitru Fărcaș, Gheorghe Roşoga, Cristian Pomohaci, Constantin Lătărețu şi alţii. Anul acesta, Festivalul „Maria Lătăreţu” a avut loc în perioada 9-12 noiembrie.

De la ora 22:00, la TVR 3 este programat concertul susţinut pe scena Jazz Timişoara 2015 de cântăreaţa americană de jazz, R&B şi soul Liv Warfield. Cu primul album lansat sub îndrumarea lui Prince, Liv Warfield a intrat direct în atenţia industriei muzicale: headline North Sea Jazz, Lugano, Luminato, fiind apoi invitată la cele mai importante emisiuni TV din Statele Unite în 2015 - David Letterman, Jimmy Kimel etc.

***

Emisiunile pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS si Android.

1:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)
 
Fructele românești de altădată, readuse la viață | VIDEO

Mere cu arome de pepene galben, trandafir sau ananas, piersici mov și vișine albe – toate acestea nu sunt doar roade ale imaginației, ci fructe ...

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

 

#tvrcluj