loader
Foto

AROBS Maraton Făget, un sfârşit de săptămână pe bicicletă

Peste 600 de biciclişti se vor întrece, la sfârşitul acestei săptămâni, în AROBS Maraton Făget. Aflat la cea de a treia ediţie, maratonul se va desfăşura pe două trasee din Pădurea Făgetului şi pe mai multe categorii.

 

AROBS Maraton Făget face parte din campionatul de maratoane “Cluj BIKE CHALLENGE” 2014, este organizat de Clubul Spotiv “Clujul Pedalează” şi are trei etape: Maratonul Făgetului - 27 aprilie, Bike Fest - 26-27 iulie şi Maratonul Gilău - 28 septembrie. La fiecare etapă se vor premia locurile 1, 2 şi 3 din fiecare categorie. La finalul campionatului se va decerna titlul de campion “Best Maratons” 2014.

Evenimentul de la sfârşitul acestei săptămâni va începe cu demonstraţii realizate de jandarmi, agenţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţie. Startul maratonului se va da la ora 11:00, de la centrul comercial din Floreşti.

Levente Kertesz, organizator, a declarat: “Vom avea două trasee, de 30 de kilometri şi de 70 de kilometri. Fiecare participant va primi o medalie de finisher. Ce pot să mai spun e că avem participare internaţională. De fapt, de doi ani avem participare internaţională, avem foarte mulţi înscrişi din Ungaria, avem ceva echipe din Italia şi sperăm să vină un ciclist din Marea Britanie.”

Pe durata maratonului, unele drumuri judeţene vor fi închise: “Chiar dacă maratonul se desfăşoară în cea mai mare parte pe zone virane, intersectează câteva drumuri judeţene cum ar fi DJ 107, de asemenea o porţiune din drumul Făgetului şi drumul comunal 105L Floreşti-Tăuţi. Aceste drumuri vor fi închise circulaţiei”, a declarat Sorin Precup, inspector la Serviciul Poliţiei Rurtiere.

Cei care doresc să participe la maraton se vor putea înscrie şi în ziua evenimentului. Aveţi nevoie doar de o bicicletă şi de echipament de protecţie.

La finalul evenimentului, concurenţii vor fi aşteptaţi cu trofee, medalii şi 800 de litri de gulaş.

3:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)

3:30 Actual regional p.1 (R)

- R (Reluare)
 
Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

Târgul de Carte Gaudeamus la Cluj-Napoca | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima zi a Târgul de Carte Gaudeamus de la Cluj-Napoca a fost dedicată îndrăgitului umorist Cornel Udrea.

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

Începe Campionatul Național de Raliuri | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

Prima etapă din 2024 este vineri și sâmbătă, Raliul Harghitei.

Scriitoarea Florina Ilis, față în față cu publicul | VIDEO

Academia Română, filiala Cluj-Napoca, lansează o serie de evenimente la care scriitorii se întâlnesc cu cercetători, profesori universitari și ...

 

#tvrcluj