loader
Foto

Bloggerul Zsolty a dat o „masă de duminică” copiilor săraci din Bogata

Ediţia de azi a emisiunii „Transilvania la zi”, 9 aprilie, de la ora 17:00, la TVR Cluj, prezintă succesul acţiunii de suflet a bloggerului Zsolty din Bogata. Dumincă, el a oferit o masă de amiază copiilor săraci din sat.

 

Comuna Floreşti îşi lansează propriile obligaţiuni municipale. Asta pentru că Floreşti, cea mai mare comună din România din punct de vedere al numărului de locuitori, este şi comuna cu cele mai mari venituri. Vor vorbi despre acţiunea de emitere a acţiunilor municipale primarul Horea Şulea şi jurnalista Maria Sângeorzan.

Vom continua cu prezentarea acţiunii de suflet a bloggerului Egyed Petru Zoltan din Bogata care, duminică, a oferit o masă de amiază copiilor săraci din sat din puţinii bani pe care îi câştigă din pensia de handicap şi salariul de însoţitor al fratelui său, dar şi din bunătatea creştinească a mai multor sponsori. Primăria din Bogata a pus la dispoziţie Căminul Cultural din sat.

În încheiere vom afla mai multe amănunte despre proiectul de relansare, în România, a programului Activităţilor Fizice Adaptate, ca instrument de incluziune socială. Vor vorbi pe această temă Roxana Ossean, reprezentanta Fundaţiei Special Olympics Romania, şi conf. univ. Rareş Ciocoi-Pop de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)

3:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj