loader
Foto

"Frații Petreuș", ediție de colecție a emisiunii "Cântec și Poveste" | VIDEO

Vineri, 5 aprilie 2024, de la ora 15:00, la TVR 3, în spațiul emisiunii "Cântec și Poveste", ați fost invitați la o întâlnire de suflet cu folclorul maramureșean autentic, promovat de frații Ion și Ștefan Petreuș.

 

Alexandru Pugna
Cântec și poveste

 

.
Deschidem "filmoteca de aur" a Televiziunii Române și ne bucurăm de minunate filmări realizate de-a lungul anilor de celebrii rapsozi maramureșeni.
.

(w882)O să ne amintim cu drag si de sora lor, Ioana Petreuș, care a cântat mulți ani alături de celebrii ei frați.

Invitat în emisiune va fi Andrei Petreuș, fiul lui Ștefan Petreuș, care ne va demonstra că este un vrednic urmaș al familiei sale de adevărați ambasadori ai folclorului tradițional maramureșan. Interpret valoros atât la ceteră (vioară) cât și cu vocea, Andrei Petreuș, alături de verișorul său, Marinel Petreuș, care este la fel de talentat, ne demonstrează că valorile tradiționale zămislite în satul maramureșan se transmit din generație în generație.

(w882)Amintiri deosebite, cântece de mare valoare și frumusețe, gânduri de viitor și proiecte deosebite pentru noile ediții ale Festivalului "Frații Petreuș", toate într-o ediție de colecție a emisiunii "Cântec și Poveste".

.

10:00 Observator transilvan (R)

- R (Reluare)

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)
 
Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

La o cafea cu Poliția Rutieră | VIDEO

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Mai mulți motocicliști clujeni s-au reunit marți dimineață la o cafenea din oraș pentru a discuta cu politiștii de la Rutieră despre cele mai ...

 

#tvrcluj