loader
Foto

Caracatiţa din “Dosarul cărnii alterate” îşi întinde tentaculele la Cluj

Patronul firmei de procesare a cărnii "Michelangelo", din Cluj, a fost reţinut de DIICOT în “Dosarul cărnii alterate”. Acesta este principalul subiect al “Jurnalului Regional”, 14 martie, de la ora 17:00, la TVR Cluj.

 

Telejurnal regional

Patronul firmei de procesare a cărnii "Michelangelo", din Cluj, împreună cu asociatul său, au fost reţinuţi de DIICOT şi se află la audieri în Bucureşti. Aflăm şi poziţia OPC cu privire la rezultatele controalelor făcute în supermarketuri.

Astăzi este Ziua Mondială a Somnului. Aflăm de la specialişti în domeniu care sunt recomandările medicale şi metodele prin care ne putem îmbunătăţi somnul şi cum putem evita insomniile, o adevărată maladie a omului modern.

Dacă vă aveţi nevoie de un job puteţi deveni mediator. Legea spune că mediator poate fi orice absolvent cu studii superioare, indiferent de domeniu, dar care să aibă minim trei ani de vechime în muncă. Însă, legea pune beţe-n roate absolvenţilor de Drept dacă nu au cei trei ani de vechime în muncă.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

10:30 tvrcluj.ro

(arhiva)

11:00 Retrospectiva ştirilor săptămânii

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj