loader
Foto

Caravana TVR 3 "La tine acasă": ISU Cluj

Vă invităm să urmăriți o ediție specială a emisiunii Caravana TVR 3 "La tine acasă", în care sărbătorim 90 de ani de Protecție Civilă în România.

 

Loredana Corchiș
Caravana TVR 3 „La tine acasă”

Pentru a marca acest moment, am ales să fim mai aproape de acești oameni, care salvează vieți, în fiecare zi, chiar la ei acasă, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” Cluj. Îi vom cunoaște pe câțiva dintre cei care au vegheat la siguranță noastră în pandemie și intervin ori de câte ori este nevoie în caz de incendii, accidente și dezastre.

Ei ajută pe toată lumea, în toată lumea! Au stins incendii în Grecia, s-au implicat în criza refugiaților din Ucraina, iar acum în căutarea contraconometru a supraviețuitorilor cutremurului devastator din Turcia.

Moderatori: Loredana Corchiș, Ionel Lespuc. Producător-realizator: Luminița Purdea Cotuțiu.

9:00 Spirit şi credinţă

10:00 Fără prejudecăţi

(cu traducere mimico-gestuală)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj