loader
Foto

„Caravana TVR Cluj” va ajunge în Republica Moldova

În această lună, TVR Cluj ajunge în Republica Moldova. Vom afla totul despre „Caravana TVR Cluj la Chişinău – Moldova spre Europa” la „Transilvania la zi”, 1 aprilie, ora 17:00, la TVR 3 şi TVR Cluj.

 

Elena Nicolae
Transilvania la zi

TVR Cluj porneşte în această lună într-o caravană cu destinaţia Chişinău: „Caravana TVR Cluj la Chişinău – Moldova spre Europa”. Despre programul emisiunilor care vor fi transmise în direct sau înregistrate vom afla mai multe de la jurnalistul Sebesi Karen.

Tot el ne va da mai multe amănunte legate de lansarea cărţii „Istoria maghiarilor de pretutindeni”.

Câţi copaci se taie şi câţi se plantează? Despre ultimele campanii de împăduriri desfăşurate în ultima săptămână de Asociaţia „Tăşuleasa social” în judeţele Alba, Bistriţa Năsăud şi Cluj, aflăm de la Bogdan Brânzaş, voluntar în cadrul acestor acţiuni, de la primarii din Budeşti şi Feleacu şi de la coordonatorul acţiunii, Alin Uşeriu.

JobShop, la final. Târgul de cariere pentru studenţi organizat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca se încheie. Vom afla de la organizatori şi de la Sebastian Crişan, un tânăr clujean care a lucrat pentru Microsoft şi Facebook, cât de eficient şi util s-a dovedit acest tîrg la care studenţii au participat cu mari speranţe şi aşteptări.

Producător: Luminiţa Purdea-Cotuţiu

Moderator: Elena Nicolae

5:00 Prim plan obiectiv (R)

- R prima parte (Reluare)

6:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - R (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj