loader
Foto

Cât bine şi cât rău fac suplimentele alimentare

Vitaminele, mineralele, energizantele sub formă de pilule, şi nu numai, sunt la mare modă. Cât de benefice sau de periculoase sunt ele pentru organism, aflăm la emisiunea „Un stil de viaţă sănătos”, 28 aprilie, ora 20:00, la TVR Cluj.

 

Sebesi Karen Attila

Sebesi Karen, în dubla sa calitate de producător şi moderator al emisiunii „Un stil de viaţă sănătos”, îi are invitaţi în platou pe nutriţionistul prof. dr. Nicolae Hâncu şi pe prof. dr. Marius Bojiţă. Cei trei vor discuta despre suplimentele alimentare prezentate de producători drept soluţia ideală şi sănătoasă pentru un plus în alimentaţia zilnică. Care este adevărul vom afla în emisiunea din această seară de la cei doi invitaţi, cei mai în măsură să prezinte adevăratele efecte ale "pilulelor minune" asupra organismului.

Telespectatorii pot interveni telefonic la numărul 0264 – 420 135 (tarif normal).

16:00 Observator transilvan

- direct

17:00 Telejurnal regional (R)

- direct (simultan TVR 3) (Reluare)
 
10 ani de studii indiene la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca | VIDEO

Este sărbătoare la Centrul Clujean pentru Studii Indiene, din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Se împlinesc 10 ani de activitate.

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

V-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

“Față în Față”, cu Vasile Dîncu | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în Față” Loredana Corchiș a discutat cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

 

#tvrcluj