loader
Foto

Cine-concert "Nosferatu" la #TIFF2022 | VIDEO

Lansat în  1922  pe marele ecran,  filmul "Nosferatu" va revoluționa lumea cinematografiei, definind genul horror. În decorul Castelului Bánffy, TIFF îl readuce în fața publicului, într-un cine-concert prezentat în premieră pe  18 iunie.

 

"Nosferatu" este bazat pe romanul „Dracula”, scris de Bram Stoker, și reprezintă una dintre operele de referință ale expresionismului german.

"Nosferatu", capodopera germană semnată de legendarul regizor F.W. Murnau, va rula în aer liber în primul weekend de festival,  acompaniată live de artiștii Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, pe muzica originală compusă de Simona Strungaru, sub bagheta dirijorului german Stefan Geiger. Proiectul este co-prezentat de Goethe-Institut și Centrul Cultural German Cluj-Napoca.

11:00 Actual Regional (R)

(Transparențe) - R (Reluare)

11:55 Ştiri pe scurt

 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj