loader
Foto

Cluj-Napoca devine un oraș al filmului în rețeaua UNESCO | VIDEO

Cluj-Napoca este de acum unul dintre orașele creative UNESCO, înscriindu-se astfel în lista celor 21 de orașe din toată lumea, printre care și Cannes.

 

Performanta se datorează celor 20 de ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Clujul devine astfel primul oraș din România care intră în această rețea. Datorita acesteia, va beneficia de parteneriate cu orașe creative din întreaga lume.

(w882) cluj

Proiectul Cluj - City of Film a fost iniţiat de TIFF şi realizat împreună cu Primăria Cluj-Napoca şi Centrul Cultural Clujean, în consultare cu Universitatea "Babeş-Bolyai", prin Facultatea de Teatru şi Televiziune, Universitatea Sapientia, prin Facultatea de Ştiinţe şi Arte (Centrul de Cercetare pentru Studii de Cinema şi Media), Universitatea de Artă şi Design, Academia de Muzică "Gheorghe Dima", Cluster-ul de Industrii Creative, Centrul Regional de Excelenţă pentru Industriile Creative (CREIC).

13:00 TELEŞCOALA

14:00 Telejurnal

 
Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Schengen și nu prea | VIDEO

Schengen și nu prea | VIDEO

publicat: marţi, 26 martie 2024

La finalul acestei luni, România va intra în spațiul aerian Schengen. Adulții care vor călători cu copii vor trebui să treaca totuși pe la ...

 

#tvrcluj