loader
Foto

Comunicat

TVR Cluj şi TVR 3 regretă incidentul prin care un colind cu expresii care aveau accente antisemite a fost difuzat pe post, în ziua de 6 decembrie a.c.

 

Colindul, difuzat în direct şi interpretat de ansamblul "Dor transilvan", a fost selectat pentru emisiune de către Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale – Cluj.

TVR Cluj şi TVR 3 se distanţează categoric de astfel de manifestări şi dezaprobă felul în care Centrul Judeţean pentru Promovarea Tradiţiilor Cluj a înţeles să "conserve" şi să "promoveze" valorile româneşti, prin versuri care nu fac cinste nimănui. Poziţia noastră este cu  atât mai clară cu cât TVR 3 este canalul pe care sunt difuzate constant cele mai numeroase emisiuni dedicate minorităţilor din România (450 de minute, săptămânal).

În aceste condiţii, televiziunea publică îşi manifestă regretul profund faţă de acest incident singular, rămânând pe aceeaşi linie editorială care a consacrat-o ca fiind instituţia de presă cea mai echilibrată şi deschisă tututor minorităţilor etnice ale României.

4:00 Actual Regional (R)

: Un stil de viață sănătos - R (Reluare)

5:00 Forum economic (R)

- R (Reluare)
 
“Forum economic”, cu Liviu Deceanu, la TVR Cluj

Vă invităm să fiți alături de noi la ediția de luni, 18 martie, a emisiunii “Forum economic”, începând cu ora 15:00.

Invitaţie la „Balul Operei”. TVR a transmis în direct cel mai elegant eveniment muzical al primăverii | VIDEO

În 16 martie, TVR Cluj şi TVR Cultural v-au invitat la... bal. Sala Mare a Operei Naționale Române Cluj-Napoca s-a transformat, ca în fiecare an, ...

Ionel Lespuc v-a prezentat o nouă ediție "Prim-Plan Obiectiv" la TVR Cluj.

 

#tvrcluj