loader
Foto

Cu maşina mai aproape de Dumnezeu şi cele sfinte

Locurile de parcare în Cluj-Napoca au fost, întotdeauna, o mare problemă. Aflaţi la “Jurnalul regional”, 19 martie, ora 18:20, la TVR Cluj, care sunt soluţiile la care s-au gândit consilierii locali pentru a o rezolva.

 

Telejurnal regional

Una dintre problemele cu care s-a confruntat oraşul Cluj-Napoca de-a lungul timpului a fost numărul insuficient de locuri de parcare. Consilierii PNL îi propun primarului Emil Boc o soluţie inedită pentru mărirea numărului locurilor de parcare, mai ales în cartiere. Prin intermediul unui comunicat de presă, consilierii locali aparţinând PNL îi cer primarului Emil Boc  să negocieze cu ÎPS Andrei Andreicuţ, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, terenurile de sub biserici, acolo unde construcţia unor parcări subterane o permite.

Preşedintele Ungariei se află într-o vizită privată în judeţul Cluj. Acesta are în program vizitarea Castelului Banffy de la Bonţida, a muzeului din satul Răscruci, a Cimitirului Central din Cluj-Napoca şi a statuii episcopului Marton Aron din faţa Bisericii Romano-Catolice “Sfântul Mihail” din centrul oraşului.

Institutul Francez Cluj-Napoca organizează Zilele Filmului Francofon. Vom afla mai multe despre acest eveniment cultural de la Vasile Hotea-Fernezan.

Despre toate acestea, dar şi despre alte subiecte ale zilei puteţi afla în jurnalul de la ora 18:20.

 

17:30 Lumea de aproape

(simultan TVR 3)

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)
 

Plecăm iarăși la drum pentru noi aventuri în natură. Duminică, 31 martie, de la ora 10:30, la TVR 2.  

Despre muzica din alte vremuri, la

Muzică şi poveşti savuroase sâmbătă şi duminică, de la ora 15:00, la TVR Cluj, la "Transilvania Culturală". Pe net la aceleaşi ore: ...

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național din Cluj-Napoca | VIDEO

De o călătorie fascinantă în lumea teatrului au avut parte sute de clujeni. A fost Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Lucian Blaga din ...

 

#tvrcluj