loader
Foto

Cum protejăm plantele şi culturile de boli şi dăunători

O nouă ediţie a emisiunii “Transilvania la zi”, 3 aprilie, cu începere de la ora 17:00, la TVR Cluj, o ediţie în care aflăm cum putem să protejăm plantele şi culturile de boli şi dăunători.

 

Transilvania la zi

Cristina Ghibu, în dubla sa calitate de producător şi moderatoare, va discuta cu invitatul permanent al emisiunii, dr. ing. Horea Ghibu, despre tratamentele de prevenire a bolilor şi dăunătorilor care pot afecta plantele şi culturile în această perioadă a anului.

Ediţia săptămânală a emisiunii “Transilvania la zi” dedicată protecţiei şi îngrijirii plantelor îi aşteaptă pe telespectatori cu întrebări strict legate de aceste subiecte la numerele de telefon 0264 - 420 135 şi 0264 – 420 137 (tarif normal).

18:00 Jurnal Regional (R)

TVR Cluj - direct (cu traducere mimico-gestuală) (Reluare)

18:30 Poveștile lu’ Pilu

 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj