loader
Foto

Despre criza guvernamentală, la “Spaţiul deciziilor”

O nouă ediţie a emisiunii “Spaţiul deciziilor”, 27 februarie, la TVR 3, de la ora 22.30, şi în reluare la TVR Cluj, 28 februarie, cu începere de la ora 19.00, o ediţie care are ca temă principală de discuţie criza guvernamentală şi politică actuală.

 

Sebesi Karen Attila
Spaţiul deciziilor

Producătorul Emilia Avram şi moderatorul Sebesi Karen au pregătit o nouă ediţie a emisiunii „Spaţiul deciziilor”. De data aceasta, subiectul discuţiilor din platoul TVR Cluj este criza guvernamentală şi politică cu care ne confruntăm în aceste zile.

Alături de invitaţii săi -Alexandru Cordoş, senator PSD, Marius Nicoară, senator PNL, şi Laszlo Attila, senator UDMR-, moderatorul Sebesi Karen va discuta despre criza guvernamentală declanşată de “divorţul” dintre PSD şi PNL, ruperea alianţei USL, dar şi despre repoziţionarea partidelor în Parlament şi posibila intrare la guvernare a UDMR.

O ediţie dinamică şi interesantă din perspectiva actualităţii temei de discuţie.

2:00 Telejurnal TVR 3 (R)

- R (Reluare)

2:30 Lumea de aproape (R)

- R (Reluare)
 

"Fără Prejudecăți", la TVR Cluj

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vă invităm să urmăriți o nouă ediție a emisiunii Fără Prejudecați, sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 10:00, la TVR Cluj.

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

“Față în față”, cu Vasile Dîncu

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la “Față în față” Loredana Corchiș va discuta cu prof. univ. dr. Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, despre ...

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

Petrescu, antrenor din umbră | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 3 ani, dar actualul antrenor interimar nu a fost informat de conducere.

 

#tvrcluj